Kristal van de maand Februari 2023

Covelien
Covelien wordt ook wel coveliet genoemd.
Het is een zeldzame metalig glimmende steen.
Het is een krachtige steen die helpt om jezelf te bevrijden en te transformeren. Dat maakt het een mooie steen voor deze tijd.
Het verbind de hogere dimensies met de aarde als een soort brug. Het bevordert zelfliefde en tevredenheid en harmoniseert lichaam, geest en ziel. Het moedigt aan positief te zijn in gedachten en gedrag. Het verlicht wanhoop, angst, onrust en vervangt negatieve emoties.
Het vraagt je diep in jezelf te gaan en je te bevrijden van trauma’s en oude overtuigingen die je tegenhouden verder te gaan in je leven.
Je geest wordt open en helder als je met deze steen werkt. Het geeft helderheid in gedachten en denkpatronen, is goed voor de communicatie en creativiteit.
Het haalt je uit ego-stukken, zoals arrogantie en ijdelheid. Het laat zien dat je dat niet nodig hebt en wie je bent zonder al die laagjes, zodat je ware ik de ruimte krijgt.
Het stimuleert het derde oog en het kruinchakra, maar houd je wel met beide benen op de grond terwijl je contact maakt met hogere dimensies. Het brengt oude verworven wijsheid weer terug. Het verbetert paranormale vermogens en helpt je om spirituele informatie duidelijk over te brengen. Het helpt je bij intenties en om besluiten te nemen.
Covelien geeft kracht , helderheid en begrenzing aan het aura. Het werkt als een beschermend filter en stimuleert daardoor energetische ontspanning.
Fysiek laat het voelen waar het lichaam niet in balans is. Het heeft een ontgiftende werking en helpt onder andere bij infecties.
Het bevordert de cellulaire energiestroom en  is goed voor de spijsvertering en de sinussen. Het helpt je bij keelproblemen, keelontsteking en problemen met voorhoofdholtes, neus en oren.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *