Reviews

Afgelopen woensdag heb ik van Jan en Ans een mooie klankschaalhealing mogen ontvangen…. Zowel de ruimte, de prachtige instrumenten, de intense klanken en trillingen, de geur alsook de rustige en liefdevolle benadering van beiden hebben er bij mij voor gezorgd dat ik vanuit mijn hoofd weer veel meer in mijn lijf kon en mocht zakken en kon ik goed horen wat het mij te vertellen had…. Ontspannen, geaard, “ontlast” en vooral ook helder en zacht kon ik de ruimte weer verlaten.
Wat een mooie reis! AANRADER!
Natascha

Bij Ans een middag “Blauwdruk van Balans” mogen ervaren.
Samen met een vriendin deze sessie doorlopen.
Van te voren naam en geboortedatum doorgegeven.
De sessie bestaat uit op de uitgerekende zegels te staan.
Je begint op je geboortedag zegel, en vanuit daar maar je verschillende stappen.
Naar je :
Voedende kracht   zegel
Gids kracht             zegel
Ondersteunende   zegels (2)
Helende kracht      zegel
Bezielende kracht zegel
Vooral het voelen en de bewustwording van alle zegels, en met name gevoelsmatige inzichten, maakte dit tot een prachtmiddag.
Het lijkt op een High tea, maar dan geestelijke voeding.
Dank je wel Ans! 💜💜💜


Hoera! Mijn eerste lesdag bij Ans gehad! Wat kijk ik uit naar de volgende keer! Ans weet je mee te nemen in de interessante materie van de astrologie. Duidelijk, helder en gedoseerd brengt ze haar enorme kennis over. Een cadeautje!
M.V.

Wat een fantastische middag heb ik ervaren bij Ans, die mij via de Tzolkin een mooie blauwdruk van balans heeft ‘meegegeven’. De aanwezige energie in de fijne kamer gaf me zoveel licht en ruimte (het loslaten begon ter plekke). Ook waren er wankele momenten waar ik nu, nu ik mijn blauwdruk heb, mee verder kan.  Bedankt lieve Ans voor deze verhelderende, verfijnde en bevrijdende middag. 💕🙏
J.M.

Af en toe kom ik bij Ans n mooie steen kopen… binnen de kortste keren hebben we n gesprek over groei, inzicht en betekenis… bv over het werk dat ik aan mezelf heb, of de wens milder naar dierbaren te kijken… m’n al lange jaren interesse in astrologie is een fantastische aanvulling om daar inzicht in te krijgen… Ans heeft zó veel kennis, weet dat helder en zuiver over te brengen… dat heb ik ook weer ervaren tijdens m’n eerste lesmiddag… een feestje, kan niet anders zeggen… ik hoop nog heel veel van haar te leren in de lessen die nog volgen. 😋👍🏼❣️
M.D.

Ik kom al langere tijd bij Ans als ik voel dat er iets niet lekker zit. Haar praktijk is fijn en ze neemt alle tijd voor je. Ze laat je bewust worden van de zaken die je liever niet wilt zien en daar gaan we dan doorheen.
Ze gebruikt verschillende technieken; de ene keer doen we iets met de familielijn, dan iets met tekentherapie, dan meer regressie, maar altijd tot de kern komend. Ik voel me welkom, gezien en gehoord, en veilig bij haar. Ook haar humor en lach, helpt me om het allemaal niet te zwaar te nemen. Ze heeft me door de jaren heen met veel verschillende problemen geholpen; relatieproblemen, zelfbeeld, geblokkeerde emoties en vastzittende patronen. Ik kijk altijd uit naar de afspraak bij Ans, omdat ik weet dat ik me daarna goed zal voelen, doordat we echt werk verzetten. Ik zal zeker nog vaker bij Ans op afspraak komen en raad haar dan ook ten zeerste aan. Zeker doordat ze naar je kijkt als persoon en daarop aansluit, in welke vorm dit ook mag zijn. Bedankt Ans voor al je hulp en dat ik me ieder keer weer een stuk verder ontwikkel dankzij jouw begeleiding en manier van werken. 
M.M.

Mijn ervaring met Stem en Kristallen
Je ligt met kleding op een behandeltafel, overal grote, bijzondere Kristallen, die op speciale plekken zijn neergezet in de behandelruimte.
Dan gaat Ans met haar stem de stenen “Aan” zetten. Mijn lichaam reageerde daarop, ik voelde mijn rechterkant van het lichaam gaan “stromen”
Daarna volgde er voor mij een diepe ontspanning, en was even helemaal in diepe rust.
Het voelt of ik meer in balans in mijn lijf zit.
Een heerlijke ervaring/gewaarwording.
Dankbaar dat ik deze ervaring rijker ben, ga het zeker nog een keer doen!!
C.H.

Een verassende ervaring bij Ans vandaag!
Ik wist dat Ans een passie voor edel-/halfedelstenen heeft en ook werkt met klankschalen, stemvorken en geschoold is in stemgebruik. Nu een combinatie van klank-stem-kristallen. Na een kort gesprek – met al snel een heldere typering voor dat wat op dit moment in mijn leven speelt, volgde een sessie – liggend – wat voelde als een energetische douche van zuivering en doorstroming!
Een kado aan mij zelf!
M.H.

De behandeling met ingezongen stenen heeft mij geholpen om heel diep in mezelf te zakken en in overgave te zijn. Heel bijzonder om mee te maken een aanrader!
M.G.

Vanmiddag bij Ans voor een sessie kristalheling. Voor mij compleet nieuw en een hele bijzondere ervaring. De stenen worden “aangezet” met de stem en de vibratie die dan ontstaat zoekt zich een weg in het lichaam om, waar nodig, zijn helend werk te doen. Althans, zo heb ik het ervaren.
De prachtige praktijkruimte van Ans is al een ervaring op zich. Aanrader!!!!
Vreselijk goed geslapen ( sinds weken) en voel me ontspannen (ook sinds weken)
C.L.

Kristal klankheling
Door de ingezongen klanken kwam er via de kristallen veel in mijn lichaam los. Prachtige gevarieerde kristallen stonden op verschillende hoogten.
Het begon met kleine stroompjes die ik voelde door mijn vingers en voeten. Vervolgens begon mijn hele lijf te mee te doen. Ook ontstonden er kleine energie uitbraakjes op specifieke plekken zoals in mijn rug, lippen bovenbenen.
Doordat er genoeg tijd kon zijn gedurende de sessie, gebeurde er ook steeds meer in mijn lijf. Er ontstonden steeds meer plekken die mee gingen stromen.
Voorafgaand aan de sessie heeft Ans nog met de stemvorken contact gemaakt met mijn oren, vanwege mijn oorklachten. Ook daar kwam de energie uit mijn oren gestroomd. Wat een rustig, kalmerend gevoel gaf.
Onderweg naar huis op de fiets, voelde ik mij stil, vredig. Nagenietend op een bankje in het bos in de avond, kan ik nog steeds contact maken met het stromen, en zie ik uit naar de rust van de nacht. Wat nu aangezet is, mag in de komende dagen en nachten verder gaan doorwerken…
Dankjewel Ans.
L.H.

Tijdens de kristal-klankheling viel ik als een blok in slaap.
Daarna heb ik al een aantal nachten beter geslapen.
Heerlijk!!
J.B.

Wat er gebeurde was het volgende.
Ans vroeg me te gaan liggen op een [hoe-heet-dat] die heerlijk lag.
Geen probleem.
Ze deed verschillende dingen.
Met een paar mega-stemvorken ging ze over mijn lichaam heen.
Heel voorzichtig vroegen die vorken mijn aandacht.
Het was heerlijk om die trilling te voelen, een heel subtiele kracht.
Ik kon er in meegaan of me er niets van aantrekken.
Ze zong ook in stenen, met het idee die te laten trillen.
Het voelde allemaal heel natuurlijk aan, ik had mijn ogen dicht.
Dus ik heb dat niet gezien, en ik denk dat er ook weinig te zien viel verder.
Haar stem resoneerde precies met mijn lichaam en mijn ervaring van het liggen daar, met mijn “energie”, ik kan het niet anders benoemen.
Ook hier was het dat ik er in mee kon gaan, of het kon negeren.
Het voelde heel fijn aan, het was een ontspanning en tegelijk een reiniging, zonder verzet bij mij.
Eigenlijk gebeurde er heel veel zonder dat ik het me bewust was.
Ik hoefde niets, ik hoefde niet eens te denken “oh nu zou ik het toe moeten laten want anders gebeurt er niets”.
Toen het zingen klaar was heeft ze me 20 minuten alleen gelaten, het was prima om daar lekker te soezen.
Het was een heel fijne ervaring, ik voelde de rust en ik kwam echt tot mezelf, en het leek of er nieuwe energie vrij kon komen.
E.G.

Familie opstelling
Door de familie opstelling die ik bij Ans heb gedaan, zijn er dingen heel duidelijk geworden voor mij. Bijzonder om (in) te zien dat bepaalde situaties uit het verleden invloed hebben op hoe ik in mijn familie ben gaan staan en dat dit een patroon is in mijn dagelijks leven. Dankzij Ans ben ik hier bewust van geworden en weet ik hoe ik deze patronen kan doorbreken om meer in mijn eigen kracht te staan. Ans voelt heel goed aan waar behoefte aan is en zorgt dat ik me heel erg op mijn gemak heb gevoeld.
Y.

Een hele ochtend bij Ans in haar prachtige praktijkruimte voor een sessie familie opstellingen. Voorafgaand een reiniging/openen van de chakra’s met de gong. Ik ervaar de gong als een uitermate doeltreffend middel daarbij; raakt je tot in het diepst van je wezen.
De familie opstelling heeft mij enorm geholpen mijn eigen plaats in te nemen en los te laten wat niet bij mij hoort. Dit alles onder liefdevolle en kundige begeleiding van Ans. Dank!!!
C.L.

Stemvorken en klankschalen
Met veel lichamelijke stress nam ik plaats bij Ans voor een behandeling met stemvorken en klankschalen en ik liep weg met veel meer rust in mijn lichaam. Voor mij was het de eerste keer, dus ik had geen idee wat ik kon verwachten. Het idee dat mijn lichaam meer in balans kon komen door deze behandeling klonk heel aantrekkelijk en het leuke is dat het echt werkt. Ik ben zoveel rustiger dan vanochtend. Voel m’n hart ook niet meer zo hard bonken. Super fijn!
Ben heel blij dat Ans mij hierbij heeft kunnen helpen!
Y.G.

Ben bij Ans geweest voor een familie opstelling.
Het was zo bijzonder wat daar uit is gekomen , vooral omdat er werd doorgevraagd daar waar nodig was, de juiste vraagstelling op het goeie moment, super hoor want zo had ik het nooit gezien.
Daarna was er een zalige healing op tafel doormiddel van de stemvork en rustige stem van Ans.
Mijn lichaam kwam tot rust, wat na een familie opstelling die toch veel energie kost,
heerlijk was .
Wat ik zo bijzonder aan Ans vind is de rust en het vertrouwen wat ze uitstraalt , je voelt je op je gemak en niks is raar, wat voor de sceptische mens zoals ik vaak was, heel veilig is en voelt.
Het verbaasde me ook dat Ans zo vol energie bleef maar zoals ze zelf aangaf juist energie krijgt van deze sessies doordat er zoveel opgeruimd word bij de ander, dat verteld ook iets van de mens Ans. Djw Ans voor dit mooie kado
R.K

Klankmassage bij Ans en Jan
Voor de tweede keer kreeg ik een klankmassage bij hen beiden. De sfeer is er warm en veilig.
Nu werd ook de grote gong ingezet.
Tijdens het rustig vanuit de buik in- en uitademen werd regelmatig door Ans op verschillende plaatsen op de grote gong geslagen.
De klanken gingen diep en spraken mijn zachtheid aan, ook mijn overgave.
Nadien mocht ik op de rug op de behandeltafel gaan liggen, lekker warm toegedekt.
Klanken, nu van andere klankschalen kwamen over mij heen.
Ik voelde mij erin ondergedompeld.
Ook werden mijn voeten gemasseerd.
Toen kwam Jan erbij.
Hij zette grote stemvorken in waarbij doorheen het gehele lichaam de energiebanen werden geactiveerd en er een betere doorstroming kwam.
Intussen liet Ans allerlei soorten klankschalen hun werk doen.
Ik werd opgenomen in louter klank en tegelijk was het stil in mij.
Dank jullie wel.
R.

Klankbad
Wat een geweldige ervaring!!!
Vanmorgen de ochtend: mindfullness, ademen en klank bij Ans en Jan meegemaakt. Een heerlijk “thuiskomen bij jezelf” moment.
Aan het eind het klankbad, dat door Jan en Ans samen verzorgd wordt. Voor mij was het een heerlijke en ontspannen ervaring, alsof je een ontspanningsmassage ondergaat, maar dan met klank. En dan dat beetje extra: alsof er speciaal voor jou een voorstelling wordt gespeeld.
Ik zou zo’n ervaring wel aan al mijn “loved ones” als cadeautje willen geven.
C.

Een klankschaal behandeling van Ans en Jan is heel ontspannend, maar ook een avontuur in kleur en geluid. Iedereen die op een zachte manier aan zich zelf wil werken raad ik dit avontuur aan.
Ans en Jan begeleiden je op een deskundige manier zodat je je veilig voelt en je kunt overgeven aan de klanken. Mij heeft het geholpen om beter te luisteren naar mezelf.
M.