Jaarenergie 2024

Je kunt hem ook beluisteren:
https://www.youtube.com/watch?v=7mB-4Qb1S5o
Op eerste kerstdag begon het pad van de witte Wereldoverbrugger.
Heel bijzonder omdat dit het pad is voor het nieuwe jaar en dat dit pad precies valt tijdens de dertien heilige nachten. Een periode voor verstilling en inspiratie.
Een wit pad staat altijd voor verdieping. Witte wereldoverbrugger heeft als thema loslaten als doel inzicht.
Even loslaten tijdens de heilige nachten om tot inzichten te komen voor het nieuwe jaar. Vergeef het oude zodat je dat kunt loslaten en het nieuwe kan ontstaan. Loslaten doe je uit liefde voor jezelf. En als het niet lukt, dan heb je het hele jaar nog de kans. Want het is het jaar pad.
Als we echt het Watermantijdperk in willen stappen en een nieuwe wereld willen creëren, dan moeten we ruimte scheppen voor het nieuwe, terwijl we nog niet weten hoe het nieuwe er uit gaat zien. Durf je je over te geven aan het niet weten?
We krijgen hulp vanuit de ongeziene wereld en juist tijdens deze heilige nachten komt de inspiratie daar vandaan.
Witte wereldoverbrugger overbrugt schijnbare tegenstellingen.
Het afgelopen jaar mochten we stralend ons eigen plek in gaan nemen. Is dat je gelukt, dan gaan we het komend jaar op avontuur.
Op 1 Januari 2024 is het Rode Hemelwandelaar toon 8. Rood staat  voor het begin van iets nieuws. We gaan een nieuwe cyclus van vier jaar in.
Rode Hemelwandelaar vraagt je de moed om helemaal ja te zeggen tegen het leven en op ontdekkingsreis te gaan. Het herinnert je er aan dat je een spirituele ontdekkingsreiziger bent in een aards lichaam. Door de ervaring en wijsheid die je daarbij opdoet lever je een bijdrage aan de nieuwe wereld. Durf van de gebaande paden te gaan en iets heel nieuws te doen. Zet de eerste stap en zie waar die heen leidt.
Laat je oude routines los en schrijf een nieuw levensverhaal. Een verhaal waarin jij de held bent, die de nodige stormen heeft doorstaan en draken heeft verslagen om nu op een nieuw avontuur gaan. Volg je hartsverlangen.
Met toon 8 kunnen je plannen en ideeën vorm krijgen. Waar laat jij je licht op schijnen? Waar leg je je focus? Er zal veel veranderen in 2024 en dingen vallen weg. Focus je op wat je wilt manifesteren en de nieuwe tijd.
Het hele jaar staat de noordelijke maansknoop nog in Ram. Ram geeft je de moed en het zelfvertrouwen om je eigen weg te gaan, te pionieren en zelfstandig dingen te ondernemen.
Ram heeft te maken met je geboorte, het allereerste moment dat je je kenbaar maakt met je eerste kreet. ‘Ik ben’ hoort daar bij. (De Maya naam van Rode Hemelwandelaar is Ben!)
Neem de leiding in je eigen leven en initieer veranderingen.
Ram is de energie van groei. Het is niet voor niets het teken aan het begin van het Voorjaar. Kijk eens wat je roept en waar je enthousiast van wordt.
Op 20 Januari 2024 gaat Pluto weer naar Waterman . Op 1 September 2024 gaat hij weer terug naar Steenbok en op 19 November 2024 gaat hij definitief Waterman in en zal daar blijven tot 2044.
Pluto zal waarschijnlijk nog enorme waarheden naar boven halen in het laatste stukje door Steenbok. We zullen de gevestigde orde in twijfel te trekken
en traditionele systemen veranderen.
Waterman is toekomstgericht en wil dat iedereen een goede toekomst heeft.
Het wil samenwerken voor het verbeteren van de samenleving.
Omdat Waterman het teken van vooruitgang is zullen er grote veranderingen ontstaan. We mogen oude identiteiten en zienswijzen loslaten die ons niet langer dienen, om ruimte te maken voor iets beters. 
Waterman en Pluto gaan beide over regeneratie. Dus hun energieën samen geven een ongelooflijke kracht om ons op wereldschaal vooruit te helpen.
In plaats van onze eigen positie te verbeteren mogen we meer kijken naar het algemeen belang.
Waterman heeft ook te maken met onze idealen. Onze idealen kunnen veranderen tijdens deze periode.
Pluto gaat dus in Lucht lopen en vanaf Juni gaat Jupiter in Tweelingen lopen. Dus ook een luchtteken. Er zal heel veel informatie naar ons toekomen. Blijf goed in je eigen midden en voel wat voor jou waarheid is. Neem rust om weer in je eigen midden en in verbinding met de aarde en de bron te komen. Focus op liefde i.p.v. angst en maak van daar uit je keuzes.

Ik laat mijn oude verhaal los
en schrijf een nieuw verhaal.
waarin ik op ontdekkingsreis ga
en vanuit mijn hart
mijn eigen pad volg.
Zo creëer ik
met mijn ervaringen
en opgedane wijsheid
samen met anderen
een nieuwe wereld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *