Gebruik maken van de Tweelingenergie

Op dit moment is er veel Tweelingen energie. Ik hoor het overal om me heen. Het denken staat niet stil. Van dingen overdenken tot aan piekeren. Mentaal alles willen beredeneren enz. De informatiestroom staat ook niet stil.
We kunnen in deze periode goed gebruik maken van een aantal mooie eigenschappen van de Tweelingen. Bijvoorbeeld de humor. Neem jezelf niet te serieus. Bekijk jezelf eens van een afstandje en omarm wat je ziet.
Gebruik de beweeglijkheid. Laat je niet vastleggen in ideeën die uitgediend zijn. Pak de flexibiliteit van de Tweelingen, sta jezelf toe van mening te veranderen door ervaring. Het helpt je in je ontwikkeling door steeds mee te bewegen met wat er is. Voel wat op dit moment bij je past. Het kan per dag veranderen. Ga speels om met de dingen en weet dat het leven gaat om ervaren en creëren waar je verlangen ligt. Sta jezelf toe af en toe als een vlinder van bloem tot bloem te fladderen en overal de geur en kleur op te snuiven en het als ervaring met je mee te nemen.
Het non-conformisme: je hoeft niet te voldoen aan. Ervaar wat bij jou past en ga creatief om met obstakels of regels die je tegenkomt.
Het denkvermogen: elke gedachte is ook energie. We creëren met onze gedachten. Kijk maar eens wat voor gevoel een gedachte je geeft. Dat gevoel zet je in een bepaalde trilling. Je trekt dingen aan die een gelijke trilling hebben.
Schrijven of creatief schrijven kan je helpen je gedachten helder te krijgen of dichter bij je gevoel te komen.
Maar vooral weet dat je een geliefd kind bent dat mag spelen, ervaren en leren. (als je dat moeilijk vind: kijk of luister eens naar een peuter die aan het spelen is)
We staan nog maar in de kinderschoenen van de nieuwe tijd. We mogen nog zoveel mooie dingen ont-dekken in en om ons heen. Geniet daarvan, speel er mee en vooral omarm jezelf in alles met liefde!

Op het moment dat ik de foto plaats zie ik hoe hij hierbij past. De jonge ezel die zich naar de toekomst beweegt met de oude ezel op zijn nek. De oude overtuigingen die nog in de weg kunnen zitten naar het nieuwe.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *