Moxa lamp

Wat is een moxa lamp en wat doet het: Moxa wordt als therapie gebruikt bij de traditionele Chinese geneeskunde. De Moxa lamp is een apparaat dat in China is ontwikkeld door een groep wetenschappers en geneesheren, onder leiding van Dr. Gou Wenbin van het Chinese Medicin Intistute in Chongqing. 
De Moxa lamp is een elektromagnetische lamp, die niet te vergelijken is met de standaard infraroodlampen. De werking ervan is veel dieper doordat de TDP/Moxa lamp een mineraalschijf bevat met 33 mineralen, zoals o.a. magnesium, zink, ijzer, calcium, die essentieel zijn voor het menselijk lichaam.

Bij het activeren van de lamp verwarmen de ingebouwde spiralen deze mineralen plaat. Hierbij produceert de lamp elektromagnetische golven die door het lichaam herkend en geabsorbeerd worden en die het cel metabolisme van het lichaam versterken. Ze stimuleren de Bio -Spectrum golven die eveneens door het menselijk lichaam worden uitgezonden. Er ontstaat dus een correlatie tussen de TDP-lamp en het lichaam. Deze correlatie stimuleert de selectieve absorptie van de 33 mineralen, wat een therapeutisch effect op de te behandelen gebieden heeft. Mineralen zijn essentieel voor het uitvoeren van alle biologische processen in ons lichaam. Tekorten worden op deze manier aangevuld zonder een overdosis te creëren.

Het effect wordt in verband gebracht met een verbeterde bloed- en lymfecirculatie, verwijderen van toxinen uit weefsels, pijnreductie en spierontspanning en tevens een gunstig energetisch effect op de verschillende orgaansystemen.

Tijdens de behandeling voelt men een doordringende, zeer aangename, ontspannende en weldadige warmte, die niet vergelijkbaar is met andere warmte producerende apparaten, terwijl de werking diep en breed is. Bij regelmatig gebruik van de TDP-lamp blijkt het herstelproces aanzienlijk te versnellen.

Op andere sites op internet kun je lezen waar het allemaal goed voor is en ook de contra-indicatie.

Als je een klankbehandeling komt doen is de moxa lamp 20 minuten inbegrepen.
Een klankbehandeling kost 80 Euro.
Wil je alleen de moxa lamp twee maal 20 minuten dan betaal je 30 Euro.