Klankbad

Tijdens een klankbad wordt je ondergedompeld in de klanken van de Gong,  Tibetaanse klankschalen, sjamanen drums, stemvorken en andere instrumenten. We starten met een korte meditatie. Daarna ga je innerlijk op reis met de klanken. 
De klanken die worden gemaakt zijn niet alleen te horen , maar je kunt ze ook voelen. Elke klank heeft z’n eigen trilling dus ook een ander effect op het lichaam. Deze trillingen werken helend op het lichaam en de geest. Het reinigt je ook van alle negatieve energie , waardoor je in een fijne ontspannen staat van zijn komt.
Tijdens het klankbad kun je gaan liggen of zitten , wat voor jou het meest ontspannend is.
Draag lekker gemakkelijke kleding en neem ook een dekentje mee om het jezelf zo comfortabel te maken. Wil je liggend genieten neem dan een matje en een kussentje mee.
Na afloop is er een kopje thee.
Je kunt in de agenda kijken wanneer er weer een gegeven wordt. Het wordt in kleine groepjes gegeven. De kosten zijn 25 Euro
Je kunt ook zelf een datum bespreken:
Een individueel klankbad op maat is 70 Euro
Kom je met twee personen, dan is het 35 Euro pp.
Kom je met drie personen, dan is het 25 Euro pp.
Kom je met vier personen, dan is het 20 Euro pp.
17-12-2023 geven we weer een klankbad

Reacties:
Wat een geweldige ervaring!!!
Vanmorgen de ochtend: mindfullness, ademen en klank bij Ans en Jan meegemaakt. Een heerlijk “thuiskomen bij jezelf” moment.
Aan het eind het klankbad, dat door Jan en Ans samen verzorgd wordt. Voor mij was het een heerlijke en ontspannen ervaring, alsof je een ontspanningsmassage ondergaat, maar dan met klank. En dan dat beetje extra: alsof er speciaal voor jou een voorstelling wordt gespeeld.
Ik zou zo’n ervaring wel aan al mijn “loved ones” als cadeautje willen geven.
C.