Klank-stem-kristalbehandeling

Bij een klank-stem-kristalbehandeling maak ik eerst je aura schoon met kristallen stemvorken.
Daarna plaats ik kristallen om je heen die ik ‘aan’-zet met mijn stem.
Hierdoor ontstaat er een energie-veld dat diep op je in werkt.
Ik laat daarna de energie van het veld rustig zijn werk doen en kom na ongeveer 20 minuten checken of de inwerking al klaar is. Je lichaam laat je heel goed weten of het proces afgerond is. Mocht het nog niet zijn afgerond, dan geef ik je wat langer de tijd.
Voor ieder is het weer anders hoe het uitwerkt, maar het brengt je uiteindelijk bij je eigen heelheid.
Kosten: 45 Euro

Mijn ervaring met Stem en Kristallen
Je ligt met kleding op een behandeltafel, overal grote, bijzondere Kristallen, die op speciale plekken zijn neergezet in de behandelruimte.
Dan gaat Ans met haar stem de stenen “Aan” zetten. Mijn lichaam reageerde daarop, ik voelde mijn rechterkant van het lichaam gaan “stromen”
Daarna volgde er voor mij een diepe ontspanning, en was even helemaal in diepe rust.
Het voelt of ik meer in balans in mijn lijf zit.
Een heerlijke ervaring/gewaarwording.
Dankbaar dat ik deze ervaring rijker ben, ga het zeker nog een keer doen!!
C.H.

Een verassende ervaring bij Ans vandaag!
Ik wist dat Ans een passie voor edel-/halfedelstenen heeft en ook werkt met klankschalen, stemvorken en geschoold is in stemgebruik. Nu een combinatie van klank-stem-kristallen. Na een kort gesprek – met al snel een heldere typering voor dat wat op dit moment in mijn leven speelt, volgde een sessie – liggend – wat voelde als een energetische douche van zuivering en doorstroming!
Een kado aan mij zelf!
M.H.

De behandeling met ingezongen stenen heeft mij geholpen om heel diep in mezelf te zakken en in overgave te zijn. Heel bijzonder om mee te maken een aanrader!
M.G.

Tijdens de kristal-klankheling viel ik als een blok in slaap.
Daarna heb ik al een aantal nachten beter geslapen.
Heerlijk!!
J.B.