Astrologie

Astrologie betekent letterlijk leer van de sterren. Het houdt zich bezig met de samenhang tussen wat zich boven afspeelt en hier op aarde. Hoe het ons beïnvloed.
Al heel lang wordt de hemel bestudeerd.

In vroegere tijden leefden de mensen dichter bij de natuur. Bij het zaaien en oogsten hield men rekening met de stand van de zon en de maan. We weten allemaal dat de stand van de maan eb en vloed beïnvloed.

Uit de tijdschriften kennen we de ‘sterrenbeeldvoorspellingen’. Dan lijkt het of er maar twaalf soorten mensen bestaan. gelukkig is dat niet zo. Elk mens is uniek en elke geboortehoroscoop is dat ook.

Een geboortehoroscoop is de symbolische weergave van de stand van de planeten t.o.v. de geboorteplaats, gemaakt op het moment van geboorte. Om een geboortehoroscoop te maken heb je dan ook de geboortedatum, geboortetijd en geboorteplaats nodig.

Een geboortehoroscoop kan veel inzicht verschaffen: je eigenschappen en talenten, maar ook je conflicten en uitdagingen.
In een gesprek van anderhalf á twee uur bespreek ik de geboortehoroscoop en de bewegingen van het moment. Dit neem ik op en verstuur het naar je via ‘we transfer’.
Ik maak geen schriftelijke horoscopen.

Voor pasgeborenen maak ik naar aanleiding van de geboortehoroscoop een tekst met een bijpassende foto op de achtergrond op A4 formaat. 

We kunnen ook een inzicht gevend gesprek hebben over een probleem met de horoscoop als hulpmiddel.

Mocht je zelf willen leren een horoscoop te lezen, dan kun je een cursus volgen.

Elke nieuwe en volle maan schrijf ik een stukje wat deze energetisch bewerkstelligt. Door op de link (maan) te drukken kom je bij de huidige tekst.
Ook schrijf ik stukjes over belangrijke astrologische gebeurtenissen. Door op de link ‘stukjes’ te drukken kun je deze lezen.