Op weg naar de volle Maan in Leeuw en het begin van het pad van de Rode Aarde

Vanaf vandaag lopen alle planeten direct. Ze zullen tot 29 April allemaal direct blijven lopen. Dat betekent dat dingen in beweging komen, dat we stappen voorwaarts maken, dat dingen zelfs in de versnelling gaan.
Tegelijkertijd begint vandaag de golf van de Rode Aarde. Deze nodigt je uit om in het hier en nu te blijven en je verbinding te versterken met moeder aarde, om je wortels te verstevigen en te letten op ‘toevalligheden’.
In het hier en nu blijven in het vertrouwen dat alles op ons pad komt wat we nodig hebben. Vertrouwen hoort bij de Stier waar op dit moment de Noordelijke maansknoop loopt. Je kunt ook zeggen dat ons collectieve kompas die richting aangeeft. Daarin kunnen we oude patronen van controle, wantrouwen of hevige emoties tegenkomen. Die horen bij de zuidelijke maansknoop in Schorpioen, die mogen we observeren, omarmen en achter ons laten.
De golf van de Rode Aarde eindigt in de Rode Maan. De Rode Maan helpt je te herinneren aan het licht dat je bent en om in zelfvertrouwen je pad te gaan. Dit pad roept je dus op om in zelfvertrouwen in het hier en nu te zijn en het licht te zijn dat je bent. ‘Dan ben je de voeten van de hemel op aarde’. Deze laatste zin is niet van mij, maar vond ik zo mooi!
Het einde van de Golf van de Rode Aarde is precies tijdens de volle maan in Leeuw! De herinnering aan het licht dat je bent en de stralende leeuwenergie vallen samen.
Leeuw gaat over het hart, je zelfexpressie en het innerlijke kind. We mogen uit ons hoofd in ons hart. Met het hoofd kunnen we alleen oude concepten bedenken die we ooit geleerd en gehoord hebben. In ons hart ligt het echte weten! Als kind wisten we wat we hier wilden en wat ons verlangen was. Wat was dat voor jou? Herinner je dat weer en weet dat dat een richting aan kan geven voor jou in het hier en nu.
Ik was een kind dat uren kon schommelen al  zingend en dromend. Ik droomde ervan dat ik iets zou kunnen waardoor ik alle mensen blij kon maken. Dat was een opdracht die iets te zwaar was voor een klein meisje. Als volwassen vrouw weet ik nu dat het allemaal start met je eigen licht, met je eigen levensvreugde. We stralen allemaal lichtdeeltjes uit. Het schijnt dat ze dit ooit hebben gemeten. Lichtdeeltjes worden ook wel fotonen genoemd. Ze hebben de hoeveelheid fotonen gemeten die het hart uitstraalde van personen aan het begin van het experiment, daarna lieten ze de mensen mediteren en na afloop werden de fotonen weer gemeten. Deze bleken enorm vermenigvuldigt te zijn!
Ik kan me voorstellen dat we onze fotonen enorm kunnen vermenigvuldigen door dingen te doen waar we blij van worden, die ons in verbinding brengen met onszelf.
Dit pad van Rode Aarde vraagt je je te verbinden met jezelf, met wie jij werkelijk bent. Ga lekker de natuur in. Zie dat alles dat in de winter doods lijkt toch al weer tekenen van groei gaan vertonen. Geniet in het hier en nu en trek de dingen op een natuurlijke manier naar je toe die je nodig hebt om je volledig te kunnen ontwikkelen.
Daarbij is het belangrijk om alles er te laten zijn wat er is (Rode Maan). Observeer de emoties en  laat ze stromen, zodat je kanaal van licht weer helder kan worden.
Aan het einde van deze golf kunnen we tijdens de volle Maan in Leeuw terugblikken en zien welke toevalligheden er op ons pad zijn gekomen en wat ze ons te vertellen hebben.
De volle Maan in Leeuw ga ik nog helemaal uitwerken.
Ik wilde dit alvast laten weten, zodat je heel bewust je pad kunt lopen. In de nieuwe tijd gaat het over groeien door bewust-zijn. Wanneer kun je dat beter oefenen als in dit pad. Wees je bewust van jezelf en het pad dat je gaat. Wees daar waar je voeten je brengen en kijk wat er op je pad verschijnt.
Ik wens jullie allemaal een mooi pad.
Mocht je nog een korte effectieve hartmeditatie willen doen om je fotonen te vermeerderen. Dan zou je deze kunnen doen. https://www.youtube.com/watch?v=mwej8P_SmHs

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.