Je plek innemen:

Een dag waarin we gaan onderzoeken waar je in de familie bent gaan staan. De juiste plek innemen is essentieel om je vervuld en stevig te voelen en in de flow te komen. Als je op de verkeerde plek staat ben je alleen aan het geven en bouw je een tekort op. Dan moet je alles op eigen kracht doen.
Bijv. als je onbewust voor één van de ouders bent gaan zorgen, kun je je nog steeds oververantwoordelijk voelen. Ook kunnen er patronen zijn in het familie systeem die zich steeds herhalen.
Er zijn meerdere patronen waarin je steeds kunt vervallen wanneer je niet goed staat.
We gaan er op verschillende manieren mee aan de slag.
Voor twee personen. Neem iemand mee waar je het graag mee wilt delen.

Tijd: 10.30-16.00 uur
Kosten: 90 Euro pp. Incl. tekenmateriaal, koffie/thee en soep
geef je op via e-mail

b.betekenis@upcmail.nl

Reacties:
Een hele ochtend bij Ans in haar prachtige praktijkruimte voor een sessie familie opstellingen. Voorafgaand een reiniging/openen van de chakra’s met de gong. Ik ervaar de gong als een uitermate doeltreffend middel daarbij; raakt je tot in het diepst van je wezen.
De familie opstelling heeft mij enorm geholpen mijn eigen plaats in te nemen en los te laten wat niet bij mij hoort. Dit alles onder liefdevolle en kundige begeleiding van Ans. Dank!!!
C.L.

Door de familie opstelling die ik bij Ans heb gedaan, zijn er dingen heel duidelijk geworden voor mij. Bijzonder om (in) te zien dat bepaalde situaties uit het verleden invloed hebben op hoe ik in mijn familie ben gaan staan en dat dit een patroon is in mijn dagelijks leven. Dankzij Ans ben ik hier bewust van geworden en weet ik hoe ik deze patronen kan doorbreken om meer in mijn eigen kracht te staan. Ans voelt heel goed aan waar behoefte aan is en zorgt dat ik me heel erg op mijn gemak heb gevoeld.
Y.

Ben bij Ans geweest voor een familie opstelling.
Het was zo bijzonder wat daar uit is gekomen , vooral omdat er werd doorgevraagd daar waar nodig was, de juiste vraagstelling op het goeie moment, super hoor want zo had ik het nooit gezien.
Daarna was er een zalige healing op tafel doormiddel van de stemvork en rustige stem van Ans.
Mijn lichaam kwam tot rust, wat na een familie opstelling die toch veel energie kost, heerlijk was .
Wat ik zo bijzonder aan Ans vind is de rust en het vertrouwen wat ze uitstraalt , je voelt je op je gemak en niks is raar, wat voor de sceptische mens zoals ik vaak was, heel veilig is en voelt.
Het verbaasde me ook dat Ans zo vol energie bleef maar zoals ze zelf aangaf juist energie krijgt van deze sessies doordat er zoveel opgeruimd word bij de ander, dat verteld ook iets van de mens Ans.
Djw Ans voor dit mooie kado
R.K