Golf van de witte Wereldoverbrugger

Op deze prachtige herfstdag begint de golf van de witte Wereldoverbrugger.
De bomen laten hun bladeren los in de verwachting weer nieuwe knoppen en in de lente nieuwe bladeren te krijgen.
Zoals ik al bij de nieuwe Maan in Schorpioen schreef was het gisteren de opener van het eclipsseizoen. Een seizoen van het oude loslaten om het nieuwe toe te kunnen laten. Een seizoen waarin we grote sprongen vooruit kunnen maken als we het oude vertrouwde dat niet meer past achter durven laten
De witte Wereldoverbrugger gaat ook over loslaten. Letterlijk op de overgang, of de brug staan van het oude naar het nieuwe. Durven los te laten om het nieuwe in te gaan. Loslaten en inzicht verkrijgen.
Neem je angst bij de hand om los te kunnen laten. Kijk maar waar die angst vandaan komt en weet dat het niet meer hoeft. Zodat de weerstand tegen verandering ook los kan worden gelaten.
Het is een wit zegel. Het heeft met verfijnen en verdiepen te maken. Met heel dicht bij jezelf komen door het opruimen van oude wrok, oude gevoelens of misschien oude spullen die niet meer relevant zijn.
Opruimen en plaats maken voor het nieuwe. Het nieuwe is er nog niet, maar kan op deze manier komen, omdat er ruimte is.
De dertien dagen van deze golf valt precies tussen de nieuwe maan en de volle Maan in Stier met de eerste eclips.
Hoe mooi is dat!
Maak in liefde voor jezelf contact met het weten van je hart. Krijg helder wat jij hier in deze tijd komt doen met jou mooie kwaliteiten en laat alles los wat je in de weg staat om je naar het nieuwe te kunnen bewegen…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.